VÄLITYSPALKKIO – Hinnasto

Asuntovälitys Kotoset tarjoaa asuntovälitystä erittäin järkevällä hintatasolla. Erilaisissa toimeksiannoissa välityspalkkio on vähintäänkin kilpailukykyinen ja kestää vertailun. 12kk vuokraustakuuta ei hinnastostamme löydy koska se ei maksa meillä mitään vaan kuuluu palveluihin veloituksetta. Tästä vuokraustakuusta lisätietoa etusivullamme. Otathan yhteyttä niin laitetaan asuntoasiasi kuntoon nyt ja tulevaisuudessa.

Vuokratoimeksiannot

Asunnon
kertavuokraus

390€

 Sisältää kertaluontoisena yhden vuokravälityksen.
(verovähennyskelpoinen vuokratulosta)

KokonaispaLVELU vuokranantajalle

25€/kk

+ 290€ / vuokrasopimus
(sis. mm. loppusiivoustarkastuksen)

Premium -paLVELU vuokranantajalle

45€/kk

+ 290€ / vuokrasopimus
(sis. mm. maksuliikennevalvonnan
)

Myyntitoimeksianto

Yksiöt

2200€

Kaksiot

2600€

Kolmiot +

2900€

Kiinteistöt

3900€

Muut palvelut

Kirjallinen
hinta-arvio

As-Oy

190€

Kiinteistö

250€

Kauppakirjojen
laatiminen

As-Oy

190€

Kiinteistö

320€

Ilmakuvaus 

Valokuvat alk.

120€

Videokuvaus alk.

290€

360-kuvaus
    

Yksiöt / kaksiot

90€

Kolmiot ->

150€

Uusi tapa toimia (asunto-osakkeet)

Myynti yhteistyöllä

0,5%

velattomasta hinnasta

Sijoitusasuntopalvelut

Ostotoimeksianto

900€

(sis. tuottolaskelmat)

Jos hinnastostamme ei löydy hintaa haluamallesi palvelulle niin kysy rohkeasti. Palvelut ovat räätälöitävissä kunkin tarpeen tason mukaiseksi ja hintakin on tällöin mietittavä aina tapauskohtaisena. Voimme esimerkiksi hoitaa muista palveluista erillisenä vuokra-huoneiston muuttotarkastuksen, järjestää siivouspalvelun, olla yhteydessä tietyn asian osalta isännöitsijään, remonttifirmaan tms. tahoihin. Kysyvä ei tieltä eksy ja meidät tavoitat niin puhelimitse kuin sähköpostillakin.

Jos haluat vuokrata asuntosi meille kokonaan niin sekin on tapauskohtaisesti mahdollista. Silloin Kotoset Oy olisi vuokralaisena omistamassasi asunnossa ja vastaisimme vuokrasuhteesta kokonaisvaltaisesti vuokranmaksua myöten. Edellytyksenä toki tällaisessa tilanteessa on, että vuokrasopimuksen täytyy sallia jälleenvuokraus kolmannelle. Jos haluat täysin vaivattoman tavan asunnon vuokraukseen ja luotettavan vuokralaisen niin kysythän lisätietoja meiltä.

Asiakas vastaa kohteen myyntiä, ostoa tai vuokraamista varten hankittavien asiakirjojen kuluista (esim. isännöitsijätodistus)

Kaikki hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Yli 10km etäisyydellä Joensuun keskustasta sijaitsevissa kohteissa km-korvaus sopimuksen mukaan.

Kiinteistönvälitysliikeen palkkiot ovat vähennyskelpoisia niin asuntoa myydessä kuin myös vuokratessakin. Katso Verottajan sivustolta tietopaketti asunnon myynnin verotuksesta.

Sijoitusasunnon tai muun vuokrattavan asunnon välityspalkkio on myös kokonaisuudessaan vähennyskelpoinen vuokratulostasi. Jos oletetaan, että vuokratuloasi verotetaan pääomatuloverona 30%:n mukaan, saat todellisuudessa maksettavksi päätyvän välityspalkkion osan kertomalla palkkion kertoimella 0,7. (Esimerkki: Vuokranantajan kokonaispalvelussa asukas vaihtuu ja siitä koituu vuokravälityspalkkio 290€. Kun se vähennetään vuokratulon verotuksessa, säästetään veron verran, joten maksettavaksi jää 0,7x290=203€)