Kiinteistönvälitys

Asunnon myyminen on iso asia, johon liittyy paljon selvitettäviä seikkoja, mitkä on syytä tehdä oikein. Kiinteistönvälitys kaikkine huomioitavine asioineen voi aiheuttaa pään vaivaa ja olla vaikeita selvitettäviä. Sen vuoksi teemme työn mielellämme puolestasi.

Ihan ensin kartoitamme kanssasi asunnon myyntiin liittyvät tiedot ja sovimme hintatason. Sen jälkeen hankimme tarvittavat asiakirjat, teemme esitteen, otamme valokuvat ja alamme myydä. Järjestämme asunnolla näytöt ja neuvottelemme ostajaehdokkaiden kanssa niin hinnasta kuin muistakin asunnon ominaisuuksista. Hankimme ostajalta tarjouksen ja kun kaikki on saatu neuvoteltua vaatimustesi mukaiseksi, teemme kauppakirjat ja sovimme kaupanteon järjestelyistä. Kuulostaa helpolta ja sitä se sinulle onkin. Olemme sinulla töissä ja tavoitteemme on yhteinen – asunnon nopea myynti tavoitehintaan.

Kiiteistönvälityspalvelut hoidamme Joensuussa ja lähikunnissa nopeasti ja hyvällä otteella. Myynnin lisäksi palveluihimme kuuluvat myös kirjalliset hinta-arviot pankin vakuusarvoja tai vaikkapa perukirjoja varten. Voimme valmistella myös pelkästään kauppakirjat valmiiksi kauppa varten, jos teillä on jo kauppa sovittuna ja viimeistelyä vaille valmiina. Kaikki palvelumme ovat läpinäkyvästi hinnoiteltuja. Kiinteät euromääräiset hinnat sekä kilpailukykyinen välityspalkkio tekee valinnastasi vieläkin helpompaa.