ASUNTOVÄLITYS KOTOSET – muut palvelut

Ilmakuvaus

Me teemme myös ilmakuvauksia. Käytössämme on alan markkinajohtajan valmistama kuvauskopteri, jonka avulla saamme otettua laadukasta 4K kuvamateriaalia ilmasta käsin. Voimme koostaa ja editoida videoklippejä tai ottaa perinteisiä valokuvia halutuista kohteista. Erityisesti ilmakuvausta käytetetään kiinteistöjen myyntitarkoituksissa, mutta erilaisten juhlien tai tapahtumien kuvaukset ovat myös yleisiä. Asuntovälitys on paljon tehokkaampaa näyttävien ilmakuvien tai -videoiden myötä. Tämä tulee erityisesti esille luonnon lähellä olevissa asuinpaikoissa, näyttävissä pihoissa tai veden äärellä. Ilmakuvilla asunto erottuu edukseen.

Ilmakuvauksessa on otettava huomioon vallitsevat sääolosuhteet lentämistä rajoittavana tekijänä sekä pilvisyyden vaikutus kuvauskohteen näyttävyyteen. Aikataulut voidaan kuitenkin sopia joustavasti ja sopiva sääolosuhde löydetään parhaan kuvamateriaalin taltioimiseksi. Huomioithan, että tarjoamme ilmakuvauspalvelut muun toimeksiannon yhteydessä alennettuun -50%:n hintaan.

360-asteen kuvaus

Käytössämme on kamera, jolla voimme ottaa tilasta 360-astetta kattavan kuvan tai videon. Voimme koostaa huoneistosta 360-astetta kattavan videon niin, että kunkin huoneen tai tilan kuvauspisteet on jaksotettu toistensa jälkeen. Katsoja voi pysäyttää videon haluamaansa kohtaan ja käännellä videokuvan näkymää mihin suuntaan tahansa.

360-asteen kuvakulman ansiosta asunnosta kiinnostunut henkilö voi ”vierailla” sisätiloissa useita eri kertoja jo ennen varsinaista näyttöä ja myös sen jälkeen. Näytöllä ei välttämättä saa painettua kaikkia asunnon ominaisuuksia tarkasti mieleen ja 360-asteen kuvien myötä asunnon etsijä pääsee tarkistamaan ominaisuuksia helposti jälkikäteenkin. Asuntovälitys muuttuu ja tekniikka sen mukana. Myös tästä 360-kuvauksesta tarjoamme tuntuvan -50% alennuksen muun toimeksiannon yhteydessä toteutettuna.

Hinta-arviot

Jos haluat kirjallisen hinta-arvion asunnosta esimerkiksi pankin vakuuslaskentaa, verottajaa tai perunkirjaa varten, ota yhteyttä. Arviolausunto edellyttää käyntiä paikan päällä asunnolla, jolloin teemme katselmuksen asunnon ominaisuuksista. Määritämme kohteen käyvän arvon tilastoihin ja erityisominaisuuksiin perustuen ja teemme kirjallisen arviolausunnon. Arviokirjan voimme toimittaa skannattuna sähköisessä muodossa sekä myös alkuperäiskappaleen postitse kotiosoitteeseesi.

Kauppakirjat

Jos asuntosi kauppa on viitä vaille valmis ja haluat kuitenkin vielä varmistua kaupan ehdoista, teemme kauppakirjat sinulle valmiiksi. Tutustumme kaupan ehtoihin antamiesi tietojen perusteella ja laadimme kauppakirjat niin asunto-osakkeisiin kuin kiinteistöihinkin. Toimitamme kauppakirjat sinulle sähköisenä pdf-tiedostona ja / tai postitse paperiversiona.

Asuntovälitys Kotoset auttaa myös muissa asunto-asioissa. Jos tarvitset apua jossain toimessa, mitä näillä sivuilla ei ole eritelty, otathan yhteyttä. Etsitään ratkaisut ja vastaukset tarvittaviin kysymyksiin.