Muut palvelut

Ilmakuvaus

Me teemme myös ilmakuvausta. Käytössämme on alan markkinajohtajan valmistama kuvauskopteri, jonka avulla saamme otettua laadukasta 4K kuvamateriaalia ilmasta käsin. Voimme koostaa ja editoida videoklippejä tai ottaa perinteisiä valokuvia halutuista kohteista. Erityisesti ilmakuvausta käytetetään kiinteistöjen myyntitarkoituksissa, mutta erilaisten juhlien tai tapahtumien kuvaukset ovat myös yleisiä.

360-asteen kuvaus

Käytössämme on kamera, jolla voimme ottaa tilasta 360-astetta kattavan kuvan tai videon. Voimme koostaa huoneistosta 360-astetta kattavan videon niin, että kunkin huoneen tai tilan kuvauspisteet on jaksotettu toistensa jälkeen. Katsoja voi pysäyttää videon haluamaansa kohtaan ja käännellä videokuvan näkymää mihin suuntaan tahansa.

Hinta-arviot

Jos haluat kirjallisen hinta-arvion asunnosta esimerkiksi pankin vakuuslaskentaa, verottajaa tai perunkirjaa varten, ota yhteyttä. Määritämme kohteen käyvän arvon tilastoihin ja erityisominaisuuksiin perustuen ja teemme kirjallisen arviolausunnon.

Kauppakirjat

Jos kauppa on viitä vaille valmis ja haluat varmistua kaupan ehdoista, teemme kauppakirjat sinulle valmiiksi. Tutustumme kaupan ehtoihin ja laadimme kauppakirjat niin asunto-osakkeisiin kuin kiinteistöihinkin.